TALIJAN NA UDARU JAVNOSTI: / Trener Juventusa opet odgovarao na pitanja o Pjaci i Mandžukiću

Image

Trener Juventusa Massimiliano Allegri iza sebe ima težak vikend.

20.9.2016.
14:23
VOYO logo

Zbog poraza od Intera trpi žerstoke kritike, a odluku da u početni sastav stavi Marija Mndžukića ispred najskupljeg klupskog pojačanja u povijesti Gonzala Higuaina morao je braniti u nekoliko navrata.

U razgovoru za Gazzettu dello Sport pojasnio je kako je očekivao fizički zahtjevan ogled te da mu je Argentinac bio potreban u odmakloj fazi susreta, tj. kad se utakmica otvori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da sam na teren poslao pravi sastav. Da sam izostavio Marija Mandžukića onda biste me pitali zašto sam to napravio", poručio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus u srijedu čeka novi prvenstveni ogled. Ovaj put na domaćem travnjaku dočekuju Cagliari.

"Poslije treninga ću vidjeti koji će igrači biti na raspolaganju za sutra. Pjaca? On je mlad nogometaš pred kojim je sjajna budućnost, ali mu definitivno treba više vremena kako bi se prilagodio, baš kao Dybali prošle godine ili Morati prije dvije godine", smatra Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i kako će tijekom godine momčad morati mijenjati sustav igre kako bi što bolje iskoristio prednosti svojih igrača. Kao što je poznato Juventus godinama igra u sustavu 3-5-2, koji im je osigurao pet uzastopnih naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo