'SVIJET DRHTI': / Otkrivena velika želja 'Posljednjeg Imperatora'

Image
Foto: AFP

Vijest koja je jučer eksplodirala u svjetskim medijima, dobila je svoju i službenu potvrdu. Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena Fedor Emelianenko vraća se u oktogone.

16.7.2015.
17:44
AFP
VOYO logo

U razgovoru za BloodyElbow, Vadim je potvrdio povratak "Posljednjeg Imperatora", ali je otkrio i neke zanimljive pojedinosti koje će nam možda otkriti gdje ćemo gledati ponajboljeg MMA borca svih vremena.

"Bio sam iznenađen kada mi je Fedor rekao da se vraća. Nagovarao sam ga godinu ili dvije na taj potez. No, jednostavno nisam uspio. Jednom me čak zamolio da ga o tome više ne ispitujem. Otprilike prije tjedan dana mi je odjednom rekao da se planira vratiti. Nisam mogao vjerovati što čujem. Konačnu odluku je donio prije samo par dana", poručio je predsjednik M-1 Globala, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se postavlja pitanje za koju organizaciju će veliki Fedor potpisati. Finkelchtein nije želio jasno odgovoriti, no može se zaključiti da to vjerojatno neće biti M-1.

"Naravno da bih volio da se Fedor bori protiv nas, ako je to moguće. Bilo bi sjajno da prvu borbu odradi u Rusiji, ali opet... Ja bih ga volio vidjeti ili u Americi ili u Japanu", objašnjava menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fedor želi nekog iz TOP 10

"Za sada nemam točne informacije. Ono što mi je rekao jest da se mora dobro pripremiti. Mora postati opasan kao što je to nekoć bio. Mentalno je sada spreman ponovno se boriti i njegov stav prema povratku je odličan. Smatram da ponovno može pokazati onu svoju najbolju verziju."

Vrijeme i mjesto, kao i protivnik u povratničkom meču, još nisu određeni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je o tome sada govoriti. Volio bih da prvi meč odradi u Rusiji, naravno. Ali sve zapravo ovisi o njemu. Ponavljam, za ruske fanove bi bilo odlično da se vrati u domovini. Bili bi sretni."

Kada su u pitanju protivnici, Fedor cilja na nekog iz svjetskog TOP-a 10. Jedini problem je što su svi ti borci sada u UFC-u. Biti će zanimljivio vidjeti hoće li UFC krenuti u "lov" na Fedora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bi bilo koji teškaš iz M-1 promocije prihvatio taj meč. Zapravo, smatram da bi se mogao boriti protiv bilo kojeg TOP 10 borca svijeta", zaključio je Finkelchtein.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo