DAVIS CUP

SVI ŽELE U HRVATSKU: ‘Argentinci su navalili na ulazice, svejedno im je gdje će se igrati finale’

Hrvatska Davis Cup reprezentacija osigurala je pobjedom nad Francuskom drugo finale u povijesti.

NEMAMO GDJE IGRATI FINALE: Tenisači u borbi protiv Parnog valjka i Marvelovih junaka!

Za prestižni naslov Čilić i društvo borit će se s Argentinom koja je finale osigurala preko branitelja naslova, reprezentacije Velike Britanije. Domaćin je već izabran. To će biti Hrvatska. Međutim još uvijek nije poznato  koji će grad imati čast ispisati povijest. No, jedno je jasno, interes publike bit će ogroman, a to je potvrđeno i sada.

Naime, iako se još uvijek ne zna u kojem će se gradu i kojoj dvorani igrati finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine (rok za prijavu domaćina je utorak, 27. rujna) već su u Hrvatski teniski savez stigli prvi agencijski zahtjevi za ulaznice, i to iz Argentine, priopćeno je iz Hrvatskog teniskog saveza.

Hrvatski tenisači burno su proslavili pobjedu protiv Francuske u Zadru i plasman u finale Davis Cupa.
Hrvatski tenisači burno su proslavili pobjedu protiv Francuske u Zadru i plasman u finale Davis Cupa.Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Dodaju i kako su se nakon pobjede nad Velikom Britanijom u Glasgowu prošlog vikenda u toj južnoameričkoj zemlji već su se agencijama počeli javljati zainteresirani za put u Hrvatsku, bez obzira gdje će se od 25. do 27. studenog održati finalni susret.

Hrvatski tenisači burno su proslavili pobjedu protiv Francuske u Zadru i plasman u finale Davis Cupa.

“Također, neslužbeno je potvrđeno da ne treba sumnjati da će svi vodeći argentinski mediji biti zastupljeni na finalu, a u ovom trenutku procjena je da će biti četrdesetak novinara, ne računajući televiziju s pravom prijenosa. Među njima gotovo četvrtinu činit će radijski komentatori. Argentina još nikad nije osvojila Davis Cup, a u četiri je navrata bila poraženi finalist (1981., 2006., 2008. i 2011.). Protiv Hrvatske ima perfektan omjer jer u međusobnim susretima vodi 3:0. Slavila je u Buenos Airesu 2002. (3:2), Zagrebu 2006. (3:2) i Buenos Airesu 2012. (4:1)”, zavšava priopćejne HKS-a.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr