SVE NAVIJAČKE SKUPINE UJEDINJENE U STAVU: / 'Regionalna liga neće se igrati!'

Image
Foto: AFP, WOJTEK RADWANSKI

Dok su UEFA i nacionalni savezi oduševljena idejom o regionalnoj nogometnoj ligi, navijači potencijalnih sudionika tog natjecanja, imaju istovjetan stav: "Regionalna liga neće se igrati!".

14.12.2016.
17:44
AFP, WOJTEK RADWANSKI
VOYO logo

ENGLEZI SE RASPISALI O REGIONALNOJ LIGI: ‘Uefa je s oduševljenjem pozdravila ovu ideju’

Image
ENGLEZI SE RASPISALI O REGIONALNOJ LIGI: /

'Uefa je s oduševljenjem pozdravila ovu ideju'

Image
ENGLEZI SE RASPISALI O REGIONALNOJ LIGI: /

'Uefa je s oduševljenjem pozdravila ovu ideju'

Bez obzira radi li se o hrvatskim navijačkim skupinama Torcidi, BBB, Armadi, srpskim Delijama i Grobarima, slovenskim Zmajevima ili bh. Manijacima, navijači uglas poručuju kako regionalna liga neće proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još i ranijih godina, kad se spominjala takva ideja, BBB i Torcida nisu, blago rečeno, sa simpatijama dočekali tu ideju.

BBB poručuju: "Ne zanima nas nikakva jugoliga, ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne vraćamo se 20 godina unatrag'

"Apsolutno smo protiv bilo kakvog natjecanja s klubovima iz bivše Jugoslavije. Kažu da se diže kvaliteta nogometa, da je to dobra ideja. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u nikakvu ligu", izjavio je za Index tajnik Torcide Damir Grujić.

"Nema razloga da se vraćamo 20 godina natrag, da se ponavljaju razne scene, a uostalom, između toga je bio rat. Navijači su protiv regionale lige", prenio je riječka razmišljanja tajnik kluba navijača Denis Povh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grobari i Delije zakleti su neprijatelji, ali navijači Partizana i Crvene zvezde slažu se samo u stavu koji se protivi osnivanju regionalne lige.

"Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!", napisali su na Twitteru pripadnici Delija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog koga se igra?

Navijači sarajevskog Željezničara, Manijaci nedavno su izvjesili transparent: "Na Grbavici se povijest piše, regionalna liga nikad više". Na utakmici protiv Krke, navijači ljubljanske Olimpije također su poručili da su protiv zajedničke lige klubova s područja bivše Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doista, ako bi se nogomet trebao igrati zbog navijača, a oni su jednoglasno protiv, regionalna liga ne bi imala smisla. No, odavno se nogomet prestao igrati zbog navijača. Poslovno-menažderski interesi su ipak nešto drugo.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo