SVE JE BOLJI KAKO SE SEZONA BLIŽI KRAJU: / Hezonja atrakcijama 'zapalio' Orlando

Image
Foto: GIF/YouTube
Image
Foto: GIF/YouTube
7.4.2017.
8:48
GIF/YouTube
VOYO logo

U posljednjoj utakmici protiv Bullsa Šarić je ostvario učinak NBA karijere s 32 poena, ali bliži se kraj sezone za Philadelphiju koja neće u doigravanje, a umor je uzeo danak kod hrvatskoj "rookieja".

Šariću ograničena minutaža

Zbog problema s otečenom petom, trener Brett Brown mu je ograničio minutažu na maksikalnih 50 posto (24 minute).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je igrao 22 minute i bio blizu "double-double" učinka s devet poena (šut iz igre 3-8, trice 1-3, slobodna bacanja 2-4) i deset skokova, uz po jednu asistenciju, osvojenu loptu i blokadu.

Kod gostiju, u Wells Fargo Centru protiv Philadelphije najbolji su bili Mirotić (22) i Butler (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja sezone Sixersima preostaju još tri utakmice, trenutačno su pretposljednja momčad Istočne konfenencije s 28 pobjeda i 51 porazom, koliko ima i Orlando Magic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja oduševio i obranom

Drugu utakmicu za redom, Mario Hezonja odigrao je pamtljivu utakmicu za Orlando. Nakon 13 poena u porazu Clevelanda, hrvatski košarkaš koji igra svoju drugu NBA sezonu je u pobjedi protiv Brookylna sudjelovao s 11 poena, četiri skoka, jednom asistencijom i dvije blokade. Igrao je Mario 21 minutu uz šut 3-4 iz igre (trice 1-1) i 4-4 slobodna bacanja.

Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije bilo sve, jer se Hezonja istaknuo atraktivnim potezima. Prvo je blokirao Justina Hamiltona, nesuđenog suigrača iz hrvatske reprezentacije (centar Netsa ima hrvatsku putovnicu), koji je išao na polaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći potez također je oduševio gledatelje u AmWay centru, Mario je imao dodavanje "bez gledanja" u kontri Magica koju je efektno zakucavanjem okončao Aaron Gordon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović zabio osam u MSG

Bojan Bogdanović se vratio u New York i u pobjedi Washingtona u Madison Square Gardenu igrao 31 minutu, ubacio osam poena (šut iz igre 2-9, trice 2-8). Najbolji su bili dvojac Beal - Wall s 25, odnosno 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod domaćih Knicksa Carmelo Anthony zabio je 23, a na terenu nije imao pomoć Kristapsa Porzingisa koji je utakmicu preskočio zbog bolova u leđima.

Wizardsi se s Torontom bore za treće mjesto u Istočnoj konferenciji, trenutačno su poravnati, tri utakmice uoči doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Indiana - Milwaukee 104:89 Philadelphia - Chicago 90:102 Orlando - Brooklyn 115:107 New York - Washington 103:106 Atlanta - Boston 123:116 Portland - Minnesota 105:98

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo