BOGDANOVIĆ ZA POVIJEST: / Zabio rekordna 44 koša u NBA i izjednačio se s Draženom!

Image
Foto: AFP, JONATHAN DANIEL

Brooklyn Netsi su u zadnjem kolu NBA-a pobijedili Philadelphida 76ers-e 131-114, a prvo ime u pobjedničkoj miomčadi bio je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je postigao 44 koša.

16.3.2016.
8:11
AFP, JONATHAN DANIEL
VOYO logo

Ova 44 poena bila su Bogdanoviću učinak karijere, a njime je predvodio Netse do pobjede kojom su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam znao da je Dražen isto toliko pogodio, tako da me to iznenadilo. mislio sam da je pogodio još više. Jako sam ponosan što sam izjednačio njegov rekord", prenosi Bogdanovićevu izjavu ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš oglasio se u srijedu i na Instagramu napisavši: "Večer koja se nikad nece zaboraviti..."

Učinkoviti u redovima Netsa bili su Sean Kilpatrick s 19 poena, Brook Lopez je dodao 18, a Thaddeus Young 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva koša Hezonje

Orlando Magic je sa 116-110 pobijedili Denver Nuggetse zašto je najzaslužniji Jason Smith koji je zabio 25 koševa i ugrabio 13 skokova. Od toga je 15 koševa i osam skokova upisao u zadnjoj četvrtini nakon što je Denver izbrisao zaostatak od čak 18 koševa na početku tog zadnjeg dijela utakmice. Najučinkovitiji kod Orlanda je bio Evan Fournier sa 30 postignutih pogodaka, dok je Victor Oladipo ubacio 23. Mario Hezonja je u 14:12 minuta koliko je proveo na terenu zabioo dva koša uz tri asistencije i dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fournier je nosio Magic kroz prve tri četvrtine u kojima je zabio 27 od 30 koševa. Kod Denvera je čak sedam igrača imalo dvoznamenkasti učinak, ali nisu našli načina za pobjedu nad Magicom, posebno u zadnjoj četvrtini. Gary Harris je bio najbolji sa 18 koševa, Will Barton je zabio 15, a Nikola Jokic i Emmanuel Mudiay svaki po 14.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo