Šukerov zaključak: 'Mamići i Vrbanović su nevini!'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Hrvatski nogometni savez održao je sastanak Izvršnog odbora na kojem su članovi nogometne vlade stali uz uhićene kolege.

7.7.2015.
16:25
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Savez ima program po kojem će raditi. Najvažniji zaključak je da do sudske odluke za naše prijatelje Zdravka Mamića i Vrbanovića, kao i osobnog prijatelja i bivšeg vatrenog Zorana, jest da su oni nevini. Pričekajmo odluku. HNS će se držati da činjenice da su nevini dok se ne dokaže suprotno. Nadam se da ćemo na kraju biti svi zadovoljni. HNS je baza od 150 tisuća sportaša, 300 tisuća djelatnika, nogomet nije samo prva liga", govorio je Šuker na konferenciji za novinare, te se osvrnuo na vlastitu kladioničarsku aferu.

"Želim vjerovati da je sve slučajno, ali kad trebamo prokazati Hrvatsku u europskim vodama, tu smo prvi. Na mom primjeru klađenja, tko može opravdati sve napisano o kladioničarskoj mafiji koja je bila predmet 2009. bochumskog suda?! U to vrijeme sam bio u Njemačkoj, za mene je slučaj gotov..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, HNS se oglasio priopćenjem kojeg donosimo u cjelosti.

"Hrvatski nogometni savez uvijek se rukovodi presumpcijom nevinosti u ovakvim procesima, na što poziva i medije i javnost u ovom kao i u svim drugim slučajevima. Radi se o jednom od osnovnih principa demokracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Izvršni odbor HNS-a vjeruje u nedužnost spomenutih visokih dužnosnika Saveza, kao i trenera GNK Dinamo Zorana Mamića.

HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera i Izvršnog odbora nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim radom prema Statutu, propisima i programskim aktivnostima. Brojna tijela, komisije i odjeli Saveza pripremili su novu natjecateljsku godinu te nastavljaju skrbiti o velikom broju reprezentativnih selekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez nastavit će pozorno pratiti događanja vezana za istragu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo