NOVI ŠEF UEFE

ŠUKER ČESTITAO SLOVENCU: ‘Rano smo ga podržali i to mu je dalo vjetar u leđa’

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker prokomentirao je izbor Slovenca Aleksandra Čeferina na mjesto predsjednika Europske nogometne federacije.

ŠUKER I DRUŠTVO ODABRALI: Slovenac naslijedio Michela Platinija na čelu Uefe

“Čestitam g. Čeferinu na izboru za predsjednika Uefe. Mi smo rano dali podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe i vjerujem da je to u startu dalo jak vjetar u leđa Čeferinovoj kampanji koja je završila ovom uvjerljivom pobjedom”, poručio je Šuker putem službene stranice HNS-a.

“Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor Uefe. Čeferinov uvjerljiv izbor potvrđuje uvjerenje velike većine saveza da će znati štititi i razvijati nogomet te me na tom putu želim puno sreće i uspjeha. Pritom može računati na moju snažnu podršku u okviru Izvršnog odbora Uefe, kao i naravno podršku Hrvatskog nogometnog saveza kakvu je imao od početka kampanje”, dodao je Šuker.

FBL-SLO-STOJANIC

Predsjednik Slovenskog nogometnog saveza uvjerljivo je izabran za novog, sedmog po redu predsjednika krovne europske nogometne organizacije. Suparnik mu je bio Nizozemac Michael van Praag.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr