STRAVIČNE SLIKE STIŽU IZ RUMUNJSKE: / Mladi nogometaš Dinama umro na terenu!

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Tragične vijesti stižu iz Rumunjske, novi smrtni slučaj mladog nogometaša. Igrač bukureštanskog Dinama Patrick Ekeng (26) srušio se na teren tijekom utakmice protiv Vittorula u petak navečer.

7.5.2016.
0:03
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Prebačen je u bolnicu, utakmica je nastavljena i okončana rezultatom 3:3, a onda su stigle najlošije vijesti, srce kamerunskog nogometaša nije izdržalo, liječnici su proglasili smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitnoj je trebalo 2.40 minuta

Mladi Kamerunac ušao je tek nekoliko minuta prije nego se srušio. Srce mu je prestalo kucati još na terenu, a liječnici su ga bezuspješno oživljavali već na terenu. No, rumunjski mediji pišu kako je hitnoj pomoći trebalo čak dvije minute i 40 sekundi da dođe do igrača.

Kamerunac je stigao u Dinamo Bukurešt ove sezone, bio je mladi reprezentativac Kameruna i skupio dva nasutpa za seniorsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prije tragedije, njegova supruga otputovala je u Francusku, gdje joj se nesretni Ekeng trebao pridružiti nakon ove utakmice. Utakmice, čiji kraj, nažalost, nije dočekao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dinamo je kriv, klub mora odgovarati'

"Zbog novca se riskira i ugrožava zdravlje igrača i navijača. Kad sam im još prije osam godina govorio da trebamo poboljšati uvjete kako bismo zaštitili igrače, nisu me ozbiljno shvaćali. REkli su da je kriza i nema novca. Pozivam službena tijela da otvore istragu. Netko mora odgovarati za ovo. Žao mi je Dinama, ali krivi su. Klub odgovara kao organizator", rekao je Dumitru Costin, prvi čovjek profesionalnog udruženja nogometaša u Rumunjskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo