STOPAMA GERRARDA I PIRLA: / Legenda Chelsea ima novi klub

Image
Foto: AFP

Legendarni 37-godišnji napadač Chelsea Didier Drogba sve je dogovorio s Montreal Impactom iz MLS lige.

27.7.2015.
21:43
AFP
VOYO logo

Kanadski klub potvrdio je angažman Drogbe, a bjelokošćanskom napadaču biti će to sedmi klub u karijeri. Drogba je tijekom svoje karijere igrao za Levallois, da bi svoj prvi profesionalni ugovor potpisao za Le Mans, klub koji je tada nastupao u Ligue 2. Drogba je još igrao za Guingamp i Marseille prije nego što je 2004. prešao u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U londonskom klubu postaje jedan od najbitnijih igrača i miljenik navijača. S Chelseaem je Drogba osvojio Premier ligu 2005. i 2006. godine, igrao finale Lige prvaka 2007/08. godine, a konačno je 2011712. uzeo trofej s ušima najcjenjenijeg svjetskog klupskog nogometnog natjecanja.

Povratak kući

Nakon jednogodišnje avanture u Kini, 28. siječnja 2013. Drogba potpisuje za turski Galatasaray na godinu i pol dana. 19. svibnja 2014. Drogba objavljuje odlazak iz Galatasaraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drogba se nakon dvije godine, tako, vratio u svoj omiljeni klub kod Josea Mourinha, s kojim je prošle sezone uzeo trofej najbolje momčadi Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako je u Chelseau konkurencija u napadu jaka, a Drogba ipak nije više niti u cvijetu mladosti, kao niti u uzlaznoj putanji u karijeri, odlučio je otići iz kluba u MSL ligu, točnije u Montreal Impact. Tako će Drogba u MSN ligi igrati protiv Stevena Gerrarda i Andrea Pirla.

Detalji ugovora još nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo