ŠTO ĆE SUAREZ REĆI NA OVO? / Stari neprijatelj čestitao mu na Zlatnoj kopački

Image
Image

Francuski nogometaš Patrice Evra čestitao je Luisu Suarez na Zlatnoj kopački koju je osvojio zabivši 50 prvenstvenih golova u prošloj sezoni.

21.10.2016.
10:53
VOYO logo

Nije ništa neobično da si igrači međusobno čestitaju na nagradama, međutim velika je povijest obračuna ove dvojice igrača.

Sve je počelo u listopadu 2011. kada je Urugvajac tijekom derbija Liverpoola i Manchester Uniteda rasistički izvrijeđao Evru nakon čega je zaradio osam utakmica suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veljači 2012. Liverpool je gostovao na Old Traffordu, a sve su oči bile uprte u ovaj dvojac. Glavno pitanje je bilo hoće li se rukovati prije prvog sučeva zvižduka. Evra je ponudio ruku Suarezu, no ovaj ju je odbio te je izazvao novi skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije godine potom Evra je, baš kao i sada, pokazao svoju veličinu kada je unatoč njihovim obračunima odlučio dati svoj glas Urugvajcu u izboru za najboljeg nogometaša godine u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje ima mjesta samo za ljubav, nikako za mržnju! Luis, ti si veliki igrač i najbolja devetka. Čestitam ti", poručio je Evra nakon što je Suarez primio ovogodišnju nagradu za najboljeg strijelca Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo