ŠTO ĆE JOJ REĆI DEČKO: / Šok za sve navijače lijepe Srpkinje

Image
Foto: AFP

Slovakinja Dominika Cibulkova napravila je prvo veliko iznenađenje US Opena, koji je u ponedjeljak započeo u New Yorku, pobijedivši u 1.

31.8.2015.
20:34
AFP
VOYO logo

Slovakinji je ovo treća pobjeda nad Ivanović u pet dosadašnjih međusobnih dvoboja, a trenutno sedma tenisačica svijeta po drugi je put u karijeri nastup na posljednjem Grand Slam turniru sezone završila u 1. kolu. Isto joj se dogodilo i 2009., dok je prošle godine nastup u Flushing Meadowsu završila u 2. kolu.

Cibulkova, koja je zbog ozljede izbivala s terena pet mjeseci i propustila nastupe u Roland Garrosu i Wimbledonu, trenutno je 50. na WTA ljestvici. Bila je finalistica Australian Opena 2014., a u New Yorku joj je najbolji rezultat četvrtfinale iz 2008. godine. Osim tog uspješnog nastupa, na US Openu je čak četiri puta gubila u 1. kolu te u dva navrata ispadala u 2. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sportske strane ovi dani su za par Ivanović - Schweinsteiger za zaborav. Ona je ekspresno završila nastup u Flushing Meadowsu, a njemački nogometaš kiksao s Manchester Unitedom kod Swanseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo