STIGLE KAZNE ZBOG GURANJA HRVATSKOG SUCA: / Turskom velikanu zasigurno se neće svidjeti

Image
Foto: Screenshot
25.5.2016.
17:03
Screenshot
VOYO logo

Dva mjeseca kasnije stigla im je i kazna. Volkan Sen je pri tome najgore prošao i on neće smjeti igrati u europskim natjecanjima do kraja godine što bi moglo značiti i do deset utakmica. Alper Potuk je pak kažnjen s tri utakmice, a trener Vitor Pereira dobio je jednu utakmicu suspenzije. Klubu je izrečena kazna od 15 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražili istragu

Vodstvo Fenerbahčea je, inače, poslije poraza od 4:1 najavilo pokretanje opširne istrage te su u priopćenju poručili kako 'nije moguće njegove postupke nazvati sudačkim pogreškama. Bebekovo pristrano suđenje se treba istražiti i rasvijetliti. U vezi toga ćemo započeti razgovore s Uefom i Turskim nogometnim savezom. Istražit ćemo tvrdnje da je riječ o sudačkoj manipulaciji zbog klađenja. Tražit ćemo istragu Bebekovih telefonskih poziva i njegove imovine. Treba istražiti je li postoji sumnjive kladioničarske aktivnosti oko te utakmice'.

Na jednoj internetskoj stranici preko sto tisuća puta potpisana je peticija da se Bebeku doživotno zabrani suđenje, dok su ga turski mediji tada prozvali 'ubojicom dječjeg lica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo