SRPSKI MEDIJI RAZAPELI ORLOVE I HRVATSKE NAVIJAČE: / 'Nevidljivi vratari, anemična obrana, debakl Srbije'

Image
Foto: Pixell

Srpski mediji obrušili su se na svoje rukometaše, ali i na hrvatske navijače.

12.1.2018.
23:26
Pixell
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija s visokih 32:22 protiv Srbije otvorila je Europsko prvenstvo. Izabranici Line Červara slomili su suparnike krajem prvog poluvremena, dok su u drugom završili posao. Srpski mediji na nož su dočekali ovakav rezultat. 'Nevidljivi vratari, anemična obrana, debakl Srbije!', naslov je teksta kojeg je objavio B92.

Image
DRAMA NAKON POBJEDE - DUVNJAK IZNESEN S TERENA, JE LI ZAVRŠIO NASTUP NA EURU? /

'Možemo očekivati loše vijesti'

Image
DRAMA NAKON POBJEDE - DUVNJAK IZNESEN S TERENA, JE LI ZAVRŠIO NASTUP NA EURU? /

'Možemo očekivati loše vijesti'

Ističu kako su 'Hrvati tresli mrežu Srbije kad i kako su željeli. Naši vratari su bili praktično nevidljivi, u prvom poluvremenu je Cupara uspio obraniti samo jedan od 15 pokušaja rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kauboji prejaki

'BEZ IZNENAĐENJA Rukometaši Srbije poraženi od Hrvatske na startu EP-a', naslov je na Blicu. Navode kako Izabranici Jovice Cvetkovića nisu mogli adekvatno parirati i u duelima sa Švedskom u nedjelju, odnosno Islandom dva dana kasnije tražit će šansu da se nađu među tri najbolje ekipe u A grupi i prođu dalje.

Sportske.net također su priznale da su Kauboji prejaki: 'Ne možemo sa Hrvatima, ostaju Šveđani i Islanđani!' Tanjug se pak osvrnuo na navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

nethr_galerija url="http://net.hr/sport/rukomet/ovako-se-bodri-hrvatska-navijaci-pristigli-sa-svih-strana-odveli-kauboje-do-pobjede-protiv-srbije/"]

Kritike navijačima

"Hrvatski navijači zviždali su prilikom intoniranja srpske himne “Bože pravde” prije rukometne utakmice između domaće reprezentacije i Srbije u Splitu na Europskom prvenstvu. Čim se završila himna, koja se jedva čula tijekom izvođenja, krcatom Spaladium Arenom odjekivalo je “Vukovar, Vukovar…”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos u Splitu na utakmici Hrvatska - Srbija: Orlovi izgorjeli u paklu Spaladium Arene na startu Europskog prvenstva, naslov je na Kuriru. Također osvrnuli su se na navijanje. "Susret je odigran u neprijateljskoj atmosferi. Počelo je zviždanjem srpskoj himni "Bože pravde", a nastavilo se konstantnim pritiscima sa tribina. Domaći navijači su čak izviždali svog igrača jer ih je pozvao da ne vrijeđaju Srbe?!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraf pak navodi kako su kauboji zasluženo slavili. "Vodili su od prve do posljednje minute. Nošeni podrškom s tribina demonstrirali su moderan rukomet".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo