SRBIN TONE SVE VIŠE, ALI NJEGOV GURU NE BRINE: / 'Becker je otišao, a Novak je prihvatio koncept zagrljaja'

Image
Foto: AFP, JEWEL SAMAD

Nekad prvi tenisač svijeta Novak Đoković nikako da se vrati pobjedama. Srbi će za sve optužiti jednog čovjeka, Novakovog duhovnog vođu Pepea Imaza.

14.5.2017.
9:24
AFP, JEWEL SAMAD
VOYO logo

Uz Đokovića, koga sad trenira brat Marko, iz "stare postave" ostao je samo Imaz koji je za Marcu poručio kako njegova suradnja s Novakom traje već četiri godine, a ne samo otkako traje rezultatski pad nekad praktički nepobjedivog srpskog tenisača koji je na ATP turniru u Madridu u polufinalu poražen od Rafaela Nadala.

Naravno, Imaz je bio uz Đokovića na tom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve radimo isto kao i prije četiri godine. Novak uvijek želi biti najbolji. Bilo je promjena, otišao je Boris Becker koji je bio važna figura. Novak je prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imaza. Postoje razdoblja u kojima ne ide kako je zamišljeno, ali Novak radi na tome da sve prebrodi", objasnio je Imaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nole šalje srca navijačima

Novak u zadnjih godinu dana navijačima šalje srca nakon svake pobjede. U Imazovoj verziji i na očaj srpskih navijača koji žele na terenu gledati Đokovića pobjednika, ljubav je najvažnija.

"Ljubav je jedina emocija koja se uklapa u sve sfere života. Poštovanje prema drugim ljudima je nešto što širi ljubav. Kada nekoga voliš, ne znači da želiš da bude bolji od tebe'', smatra Imaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo