SRBI NAGRAĐUJU SVOJE: / Veća zarada za 'domoljubni' listić u kladionici

Image
Foto: AFP

Domoljublje je uvijek na cijeni, a neki mogu dobro i zaraditi na takvim osjećajima.

21.7.2015.
13:00
AFP
VOYO logo

Za prolaz svih srpskih klubova u sljedeće pretkolo Lige prvaka i Europske lige nudi se veći koeficijent. Na kombinirani prolaz Partizana, Vojvodine i Čukaričkog umjesto 4.9, kladionica Mozzarsport daje koeficijent 6.

Umjesto 4,9 koeficijent 6

Vojvodina ima najlakši posao jer je u prvoj utakmici kod kuće svladala latvijski Spartaks 3:0. Minimalnu prednost 1:0 Partizan nosi u Gruziju na gostovanje kod momčadi Dila Gori i Čukarički u Azerbajdžan kod Gabale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj se tog još nitko nije sjetio, "podebljati" koeficijent za stopostotni učinak našeg četverolista. Što je rekao Baretov stih: "Vjeruj, ali ne pretjeruj"... A tko bi se i kladio na prolaze svih hrvatskih klubova, Dinama, Rijeke, Lokomotive i Hajduka, koji su, čast iznimkama, kiksali u Europi. No, ukoliko ste dovoljno hrabri, a i skloni riziku, zajednički koeficijent "hrvatskog paketa" iznosi čak 43.1!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeci najteži posao

Možda će neki staviti novac na prolaz neuvjerljivog Dinama koji je u prvoj utakmici odigrao mršavi remi (1:1) protiv luksemburskih amatera iz Fole. Blamažu bi mogao isprati samo prolaz u 3. pretkolo Lige prvaka. Tu je i najniži koeficijent (1.10).

Rijeka je u najtežoj poziciji (koeficijent 10.0) jer je u prvoj utakmici u 2. pretkola Europske lige kod kuće poražena protiv Aberdeena 0:3. Hajduk je prošao nešto bolje, na Poljudu u četvrtak protiv Kopra mora nadoknaditi zaostatak 2:3 (koeficijent 1.35). Neočekivano, rezultatski je u najboljoj poziciji Lokomotiva, koja kod favoriziranog solunskog PAOK-a putuje s prednošću od 2:1 iz Kranjčevićeve. Kladionice ipak nisu toliko sklone vjerovati u prolaz lokosa, koeficijent je 2.90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo