SPREMA SE FEŠTA U MADRIDU: / Zidane objavio vijest koja će razveseliti sve navijače Reala

Image

Najbolji nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo oporavio se od ozljede i zaigrat će protiv Manchester Cityja u uzvratno utakmici polufinala Lige prvaka koja je na rasporedu u srijedu.

3.5.2016.
17:59
VOYO logo

"Cristiano je 100 posto spreman. Nema nikakvog rizika i trenira normalno. Oporavio se. Riječ je o igraču koji pazi na sebe i brzo se oporavlja", izjavio je Francuz na konferenciji za novinare uoči susreta. Komentirajući što bi za Real značilo ako u srijedu ispadnu rekao je sljedeće:

"To će biti katastrofa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teža utakmica

Potom je progovorio o nadozaćeoj utakmici s engleskom momčadi:

"Bit će teža nego prva jer je odlučujuća. Oni imaju dobre igrače, pogotovo u napadu. Mi ćemo igrati našu igru. Ova utakmica neće biti poput one s Wolfsburgom. Ne možemo razmišljati o tome da ćemo zabiti sva ili tri gola u 15 minuta. Drugačija je utakmica i znamo da će nam biti teško od prve do posljednje minute. Moramo biti strpljivi i mirni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je nastavio o taktici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, trebamo vršiti pritisak prema naprijed i igrati s puno intenziteta. Znamo koliko je suparnik dobar i da nam neće nimalo olakšati posao. Glavni igrač im je Agüero, ali nemam poseban plan za njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo