SPREMA LI SE SENZACIJA: / Hoće li Luka Modrić i Jose Mourinho opet dijeliti svlačionicu?

Image

Jose Mourinho postao je novi trener Manchester Uniteda čime su okončana višemjesečna nagađanja da će upravo on naslijediti Louisa van Gaala na klupi slavnog kluba.

26.5.2016.
21:19
VOYO logo

S obzirom na to danima se piše o tome koga će jedan od najboljih svjetskih trenera dovesti u klub. Spominju se brojna imena poput Zlatana Ibrahimovića, Nemanje Matića, Johna Stonesa, Adrea Gomesa i drugih. Manchester Evenenig News donio je sada svoju listu od 12 igrača koji bi mogli krenuti Portugalčevim stopama, a na njega su uvrstili i Luku Modrića. Upravo je Mourinho inzistirao na dovođenju hrvatskog reprezentativca 2012. godine u Real Madrid.

Najbolji na svijetu

"Možda m u je 30 godina, ali kao što je pokazao u polufinalu Lige prvaka i dalje je jedan od najboljih središnjih veznih. Da su ga uspjeli preoteti Tottenhamu 2011. sigirno bi obranili naslov. Dokaz njegove kvalitete je i to što je već četiri godine u Madridu", pišu Englezi te nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Modrića među potencijalnim igračima koji bi se mogli pridružiti Mourinhu našli su se i: Raphael Varane, John Stones, Aymeric Laporte, Joao Mario, Paul Pogba, Antoine Griezmann, Willian, Neymar, Zlatan Ibrahimović, Karim Benzema i Harry Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo