SPLIĆANI DOBILI JASNU PORUKU IZ RIJEKE: / 'Oni znaju tko dolazi i dat će sve od sebe, ali mi ćemo slaviti'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Poljud je u subotu domaćin derbija između Hajduka i Rijeke.

9.3.2017.
17:34
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Bit će to savršena prilika Splićanima da prekinu 17 utakmica dug post i napokon osvoje tri boda protiv vodeće momčadi prvenstva. Međutim nešto će se pitati i goste.

"Gostovanja Rijeke na Poljudu su uvijek izuzetno teška, pa tako će biti i ovo koje nas čeka. Mi smo svjesni da nas čeka prava nogometna atmosfera. Zadovoljni smo i sretni da smo potaknuli veliki interes sa strane naših navijača i hvala svima koji će potegnuti do Splita. Hajduk je Hajduk, bez obzira na situaciju," rekao je Matjaž Kek uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači imaju iza sebe trenera koji će iza njih stati što god da se dogodi. Želimo samo da istrče na Poljud punog srca za Rijeku i da se tako postave, hrabro, agresivno i onda će i rezultat doći", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od igrača koji će biti posebno motiviran u ovom susretu je Franko Andrijašević.

"Razmišljamo prije svega kako kvalitetno odigrati. Ambijent će biti pravi, ovo je izazov za svakog pravog nogometaša. Respektiramo protivnika, ali razmišljamo o sebi. Znamo što nas čeka na Poljudu. Moramo se koncentrirati na nas i ići na pobjedu kao i u svakoj utakmici", kazao je Andrijašević pa je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije ovakvih derbija u Hajduku se gleda zadnja utakmica. Oni su je izgubili i zato nije euforija. Oni znaju tko dolazi i dat će sve od sebe. Nadam se da ako budemo pravi, a nema razloga da ne budemo, da ćemo na kraju izaći kao pobjednici", poručio je najbolji igrač dosadašnjeg dijela prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo