ŠPANJOLSKI 'STEVE McLAREN': / Pep Guardiola je postao meta brutalne sprdnje Engleza

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Manchester City je u krizi, momčad Pepa Guardiole nije pobijedila u šest utakmica za redom, a sinoć je sve "začinio" poraz protiv gradskog suparnika Manchester Uniteda u Liga kupu.

27.10.2016.
11:20
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

To je najlošiji niz u Guardiolinoj trenerskoj karijeri, a dosad je vodio je 424 utakmice. Više i nego dovoljno da krenu pošalice na račun trofejnog treneru koji je uspješno vodio Barcelonu i Bayern.

Mjesec dana bez pobjede

Sve je bilo idilično do utakmice protiv Celtica. Do susreta s momčadi koju vodi Brendan Rodgers, Guardiolin City je imao niz od deset pobjeda, no u Glasgowu se dogodio preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je s remijem protiv Celtica (3:3) u Ligi prvaka prije mjesec dana, a nastavilo se protiv Tottenhama (0:2), Evertona (1:1), Barcelone (0:4), Southamptona (1:1) i Uniteda (0:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Španjolski Steve McLaren'

"Kad je City posljednji put šest utakmica bio bez pobjede, Guardiola je još imao kosu", "Guardiola je španjolski Steve McLaren", "Možda Pep još ne zna, ali Liga kup je natjecanje koje ne može popraviti stvari, ali ih može pokvariti", neki su od twitova koji se izrugiju treneru Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo