ŠPANJOLSKA 'AVANTURA' DINAMOVCA: / 'Ovo je korak naprijed u karijeri'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
24.7.2015.
12:30
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Dolazak u Malagu je korak naprijed u mojoj karijeri. Za Dinamo sam dosad zabio puno golova i, premda hrvatska liga nije jaka kao španjolska, nadam se da ću i ovdje puno zabijati", rekao je Čop,. koji je u Malagu, grad sa 562.000 stanovnika, došao na jednogodišnju posudbu iz Dinama, a u nedjelju je debitirao pogotkom u gostujućoj pobjedi od 1-0 nad njemačkim Freiburgom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je dobro početi zabijajući golove, no to je bila pripremna utakmica. Nadam se pogocima u službenim susretima", dodao je. Čop, koji u Malagi nosi dres s brojem dvadeset, zabio je gol glavom u 74.minuti.

Prvu službenu utakmicu igrat će 22. kolovoza kada se u andaluzijskom derbiju prvog kola španjolskog prvenstva susreću Malaga i Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Cagliari zabio 4 gola

Čop je od siječnja igrao za Cagliari za kojeg je u 17 utakmica postigao četiri pogotka. Klub je ispao u drugu talijansku ligu čime mu se otvorila mogućnost odlaska u Španjolsku, godinu dana prije isteka posudbe u Cagliariju.

"Malaga je izašla s najboljom ponudom", rekao je na predstavljanju hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čop je četvrti Hrvat u plavo-bijelom dresu iz pokrajine Andaluzije. Ondje je 1981. igrao Luka Bonačić, sedam godina kasnije Vlaho Macan, a od 2001. do 2005. Ivan Leko. Sva trojica su kao i Čop igrali ranije u Hajduku.

"Vidjet ćemo kakva će biti sezona jer su došli novi igrači. Moram se prilagoditi na novu ligu, ali vjerujem da ću se brzo prilagoditi i biti na najvišoj razini", rekao je. On je šesto pojačanje ovog ljeta za Malagu koja je prošlu sezonu završila na devetom mjestu .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo