ŠPANJOLCI SE RASPISALI O DRAMI HRVATSKOG DRAGULJA: / Utučeni Halilović na zimu odlazi iz HSV-a?

Image
Image

Priča s Alenom Halilovićem u HSV-u ne razvija se na način na koji su svi priželjkivali.

9.11.2016.
23:02
VOYO logo

Halilović je skupio tek 164 minute na terenu, a u posljednjem dvoboju, protiv dortmundske Borussije, završio je na tribinama. Dvadesetogodišnji veznjak, sad je već debelo jasno, ove je sezone napravio korak unatrag u karijeri. O situaciji s Halilovićem raspisali su se i španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle je godine odigrao 37 utakmica za Sporting Gijon i zabio je pet golova. Valencia je nudila iste financijske uvjete kao i HSV, ali se Hrvat odlučio za odlazak u Bundesligu. To nije bio dobar potez, njegov razvoj zaustavljen je u 20. godini", piše madridski AS.

Zato i ne čude priče kako će na zimu Halilović promijeniti klub. Katalonski Sport navodi kako bi se hrvatski veznjak već ove zime mogao vratiti u Španjolsku, i to u dobro poznatu sredinu, Sporting. Dio plaće morao bi pokrivati HSV, što bi moglo predstavljati problem u cijelom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije mi lako gledati utakmice s tribina'

Inače, Hallilović se jučer oglasio na društvenim mrežama s porukom navijačima HSV-a.

"Razumijem da ste sve prije nego zadovoljni trenutačnom situacijom u klubu... Vjerujte mi da bih volio igrati u subotu i pomoći momčadi. Nije mi lako s tribine gledati kako HSV gubi. Mogu vam obećati kako ću dati sve od sebe kako bih pomogao momčadi da osvojimo bodove koji nam očajnički trebaju. Ovi navijači zaslužuju više!", napisao je Alen na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo