SOPIĆ SE NE ZAMARA BUGARINOM: / 'Na Maksimiru se nikoga ne bojimo, sve je moguće'

Image

Trener Dinama Željko Sopić održao je konferenciju za novinare uoči utakmice s Juventusom u Ligi prvaka.

26.9.2016.
13:47
VOYO logo

Prije svega, okupljene je zanimala priča oko dolaska izbornika Bugarske Ivajla Peteva na klupu Modrih.

Image
U DINAMU ŠUTE, ALI BUGARSKI SAVEZ POTVRDIO: /

'Petev može ići'

Image
U DINAMU ŠUTE, ALI BUGARSKI SAVEZ POTVRDIO: /

'Petev može ići'

"Kada sam postao prvi trener Dinama stajao sam čvrsto na zemlji. Nisam razmišljao da ću tu biti deset godina ili jedan dan. Meni je kao Zagrepčanu izuzetna čast što sam na klupi Dinama. Međutim, meni je danas najvažniji trening popodne. Što će biti u budućnosti ne opterećujem se. Klub će se postaviti kako hoće. Da li će nekoga dovesti ili ne, ne zamaram se. Ponavljam, najveća mi je čast voditi ovaj klub", poručio je Sopić. Što se tiče utakmice s Juventusom jasno je dao do znanja da su igrači maksimalno motivirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nikoga se ne boje

"Znamo s kim igramo. Protiv kluba koji želi osvojiti Ligu prvaka. Igraju u našem dvorištu gdje ćemo imati podršku navijača. Tu se nikoga se ne bojimo. Realist sam, ali mislim da je s maksimalnim pristupom i bacanjem na glavi sve moguće", kazao je Sopić. Što se tiče ozljeda nema u principu nikakvih novosti.

"Istrčat će najboljih i najspremnijih 11 i to vam garantiram. Stojanović i Matel i Karimi neće igrati, a ostali su na raspolaganju", dodao je. Osvrnuo se potom i na poziciju desnog bočnog gdje ima dosta rpoblema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istrčat će netko, igrat će netko. Riješeno je to. Imamo možda manjih problema, ali vidjet ćete da ćemo ih riješiti", našalio se Sopić.

Juventus je u posljednje vrijeme imao rezultatskih problema te je u prvom kolu Lige prvaka odigrao remi sa Sevillom. Stoga se nameće ptanje je li klub u problemima pogotovo s obzirom na to da često mijenjaju početni sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca i Mandžukić

"Kada imate 30 igrača i zovete se Juvensut nije promblem igraju li Chiellini ili Bonucci, Alves ili Cuadrado. Za trenera Juventusa to nije problem, za trenera preko puta je malo veći", kazao je Sopić pa se osvruno na hrvatske reprezentativce u suparničkom dresu.

"Mandžukić i Pjaca? S Marijem sam igrao u Zagrebu. Tada je bio još zeleni klinac ali je pokzao dozu drskosti koja prelazi okvire u kojima se nalazi. Pjaca će pak biti jedan od najboljih igrača na svijetu kroz dvije tri godine. Takvu moć jedan na jedan nema puno nogometaša", ističe trener Dinama. Prokomentirao je i situaciju s Antom Ćorićem kojeg je u utakmici s Lokomotivom izvadio na poluvremenu. Je li u njegovim planovima za Juve?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Sutra za utakmicu imam konkuriraju svi zdravi igrači. Svaki od njih se sam stavlja i izbacuje iz momčad. Ćorić, Fiolić i Antolčić se sami stavaljaju i izbacuju. Dok sam ja ovdje odlučivat će zeleni teren. Ćorić nije s Lokomotivom radio ono što sam mu rekao pa sam ga izvadio", pojasnio je Sopić.

Taljanske novinare zanimalo je kako je po njemu moguće da igrače kao Higuain tri prvenstvene utakmice započne s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo jednostavno. Nije bio spreman" kazao je Sopić. Talijane je zamilao da li stvarno misli da Juve može do naslova.

"Igrao sam sedam godina u Njemačkoj i normalno mi je da pratim više njemački nogomet, ali sam gledao sve tekme Juventusa. Definitivno imaju kvalitetu, odnosno kad su svi zdravi da to učine", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmicu je najavio i vratar AdrianŠemper.

"Čeka nas velika utakmica. Juve je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Prvenstveno trebamo uživati u takvim utakmicama. Dat ćemo svoj maksimum i na nama je da što bolje odradimo trenerove zahtjeve i da pokažemo što možemo", kazao je Šemper

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juve ima dobre napadače i vezne igrače, ali bit ću spreman. Veselim se izazovu s Buffonom. Preko puta mene nalazit će se jedan od mojih idola. Dat ću sve od sebe"; poručio je.

Istok i zapad rasprodani za ovaj susret te su u prodaju puštene karte za zapad gore. Također još ima ulaznica za sjever. Ukupno je prodano 18 tisuća karata, potvrdili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo