POKAZALI IM PUT

SOPIĆ OTKRIO RECEPT ZA LIGU PRVAKA: ‘Protiv Juventusa ćemo igrati kao Lokomotiva’

Željko Sopić stigao je do prve prvenstvene pobjede na klupi Dinama. Teškom mukom slavili su Modri u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive.

GENERALNA PROBA ZA JUVENTUS: Dinamo jedva slomio Lokomotivu uoči spektakla na Maksimiru

“Pobijedili smo nakon tri utakmice i tri poraza. Zadovoljan sam htijenjem, borbenošću i zalaganjem, ali kvalitetom igre nisam. Ipak, najvažnija su tri boda i iskreno mi je drago kao treneru Dinama i bivšem igraču Lokomotive da je to došlo na ovakav način. Jesmo li bili bolji za taj gol ne znam, ali osvojili smo tri boda i to je bitno”, izjavio je Sopić. Naglasio da je bilo izuzetno bitno slaviti u ovom susretu.

“Konstantno se u medijima piše ‘lako ćemo’. Rekao sam već na konferenciji prije utakmice da ću biti zadovoljan i rezultatom ”pola – nula” jer su to igrači od 18 do 20 godina na koje teško pada kritika i period gdje nismo dobro izgledali. Ako netko misli da nakon tri poraza možemo istrčati na teren i slaviti s 3,4 razlike – taj je u zabludi. Danas su bila bitna samo tri boda i bilo je najvažnije pobijediti, bilo to bacanjem na glavu ili autogolom”, poručio je.

Modri sada kreću s pripremama za Juventus pa je trener Dinama slikovito najavio taktiku protiv talijanskog prvaka.

“Protiv Juventusa ćemo biti u obrnutim ulogama. Mi ćemo stati u čvrsti blok kao Lokomotiva i čekat ćemo svoje prilike iz kontre i polukontre”, završio je.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr