ŠOK U MADRIDU: / Zvijezda Reala jasno dala do znanja da želi otići iz kluba

Image
Foto: AFP

Zvijezda Real Madrida Sergio Ramos (29) poručila je čelnicima svoga kluba kako želi da pronađu zajednički jezik s Manchesterom Unitedom, jer ovoga ljeta hoće obući dres Crvenih vragova.

30.6.2015.
7:00
AFP
VOYO logo

Louis Van Gaal itekako je zainteresiran za jednog od najboljih svjetskih braniča. Pa je tako put Madrida poslana prva ponuda u visini od 28.3 milijuna funti. No, prošloga tjedna Madriđani su odbili ponudu Engleza. Kada je saznao za ponudu, Ramos je jasno dao do znanja predsjedniku Florentinu Perezu i društvu kako želi da pregovaraju s Unitedom i postignu dogovor oko njegovog prelaska na Old Trafford.

To je šokiralo čelnike Reala koji su mislili kako će na kraju ipak naći zajednički jezik oko novog ugovora Ramosa, te da će legenda kluba ipak ostati na Santiago Bernabeu. No, iznenadila je ta frustriranost Ramosa koji ima čvrst i trajan ugovor s Realom do 2017., ali htio bi poboljšanje uvjeta i veće premije, što mu predsjednik Perez ne da. Stoga žarko želi pobjeći iz nekad najdražeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostanak Ramosa sve teža misija

Real želi zadržati Ramosa ali to postaje sve teža misija. Ramos žarko želi obući dres Crvenih vragova. I sam kaže kako je United jedini klub s kojim želi pregovarati.

No, Real igra lukavo, odugovlači pregovore, odbija ponude i želi u čitavu priču ugurati sjajnog golmana Manchestera Davida de Geau. Madriđani žele španjolskog vratara vidjeti na vratima slijedeće sezone, Van Gaalu se od same te pomisli diže kosa na glavi, a Ramos čeka i nada se najboljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisivanje Ramosa bio bi veliki vjetar u leđa nastojanju Engleza da se u nadolazećoj sezoni vrate u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi planiraju još pojačanja

I United ima svoje planove. Izvršni potpredsjednik kluba Ed Woodward želi pojačati momčad potpisivanjem Morgana Schneiderlina iz Southamptona i jednim kvalitetnim napadačem, desnim bočnim i golmanom, u slučaju da De Gea završi u Madridu.

Uz to, obrambeni igrač Phil Jones produljio je ugovor s Manchesterom sve do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo