SLAVNI NAPADAČ VRAĆA SE U MATIČNI KLUB: / Prvaci potvrdili dolazak nizozemskog rekordera

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

U dresu reprezentacije do sada je odigrao 102 utakmice i postigao 50 pogodaka.

19.1.2018.
21:11
AFP, EMMANUEL DUNAND
VOYO logo

Aktualni nizozemski nogometni prvak Feyenoord objavio je u petak kako "više nema prepreka" za povratak Robina van Persiea (34) na De Kuip nakon gotovo 14 godina. Iz Feyenoorda su dodali kako očekuju da će Van Persie sa svojim matičnim klubom ugovor potpisati u ponedjeljak.

Najbolji strijelac u povijesti nizozemske reprezentacije sa 50 pogodaka za "oranje" Van Persie je svoju profesionalnu karijeru započeo upravo u Feynoordu s koji je 2002. godine osvojio Kup UEFA. Iz Feyenoorda je u ljeto 2004. godine prešao u Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam godina Topnik

U dresu "topnika" je proveo osam godina i osvojio jedan FA Kup, da bi od 2012. do 2015. godine bio članom Manchester Uniteda s kojim je osvojio naslov prvaka Engleske, dok je posljednje dvije i pol sezone igrao za turskog velikana Fenerbahce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu reprezentacije Van Persie je dosada odigrao 102 utakmice i postigao 50 pogodaka, igrao je i u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine u JAR-u u kojemu je Nizozemska izgubila od Španjolske, a bio je i članom reprezentacije koja je 2014. u Brazilu osvojila treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo