Zagrebačka srca kucaju za neodoljivu Slovenku!

Najbolja slovenska skijašica došla je u Zagreb kao druga u poretku slalomašica.

3.1.2012.
11:13
VOYO logo

"Nadam se i da će hrvatski navijači navijati za mene. Kad sam ovdje došla prvi put ništa mi nije bilo jasno, no sada osjećam da se mogu boriti za postolje", izjavile je lijepa Slovenka, koja je po anketi portala Sportski.net uvjerljivo najveća favoritkinja zagrebačke publike.

Uostalom, 29-godišnja Tina je popularna i izvan staze, čemu je doprinijela i njezina ljubavna priča. Naime, među članovima tima je i njezin intimni partner Andrea Massi, isprva njezin kondicijski trener, a danas puno više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na to što se mi, kao dva jaka karaktera, i posvađamo, to je ipak prednost kada ste stalno uz osobu koju volite. Nažalost, u ovom ludom ritmu Svjetskog kupa često nemamo vremena za sebe. Dok traje sezona najvažniji su rezultati, pa je ljubav u drugom planu".

S obzirom na to da je Vonn toliko moćno krenula, Tina ne razmišlja o jurišu na ukupnu pobjedu premda kao skijašica koja je pobjeđivala u četiri discipline na to ima pravo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveća mi je želja ove sezone pobijediti i u superveleslalomu. No, najviše me brine veleslalom".

Zato je u slalomu ove sezone sjajna, i ako prva favoritkinja Marlies Schild popusti pod pritiskom, ne treba sumnjati da će Tina, nošena, zagrebačkom publikom, spremno prihvatiti priliku. Start prve vožnje petog slaloma sezone je u 15 sati, a druga vožnja na rasporedu je u 18 sati. Prijenos utrke i najnovije informacije sa Sljemena možete pratiti na portalu Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Maria Höfl-Riesch 2. Marlies Schild 3. Tina Maze 4. Tanja Poutiainen 5. Veronika Zuzulova 6. Kathrin Zettel 7. Marie Pietilae-Holmner .............. Najlošiji slalomaš ove sezone, barem među onima koji su uspjeli završiti utrke, američka zvijezda Bode Miller, otkazao je nastup na Sljemenu.

Miller ima tek četiri boda u poretku slalomaša, u kojem, dakako, vodi Ivica Kostelić (245). Amerikančeva odluka i nije čudna jer u tri nastupa na Sljemenu niti jednom nije uspio završiti utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo