TINA MAZE ŠOKIRANA TEŠKIM OPTUŽBAMA: / 'Predstavili su me kao bezdušnu osobu pohlepnu za novcem'

Image
Foto: afp, DOUG PENSINGER

Najbolja slovenska skijašica svih vremena Tina Maze oštro je reagirala na optužbe da pokušava izvući gomilu novca za svoj oproštajni nastup na mariborskoj Zlatnoj lisici.

15.12.2016.
10:08
afp, DOUG PENSINGER
VOYO logo

Dvostruka olimpijska pobjednica iz Sočija 2014. već je otišla u mirovinu, ali je za oproštaj od slovenskih navijača namjeravala još jednom nastupiti na veleslalomu u Mariboru. Međutim, Slovenski skijaški savez je u srijedu objavio kako Maze za nastup u opremi reprezentacije traži da joj zlatni sponzori uplate čak 90.000 eura.

Image
UCJENA KAKVA SE NE PAMTI: /

Tina Maze izazvala skandal i šokirala Sloveniju!

Image
UCJENA KAKVA SE NE PAMTI: /

Tina Maze izazvala skandal i šokirala Sloveniju!

'Pokvarili su mi sretan kraj'

U savezu su stoga zaprijetili Maze da je neće prijaviti za utrku ako ne bude poštivala sva pravila koja vrijede i za druge skijašice i skijaše, što znači da mora nositi reprezentativnu opremu i da joj za to ne pripada nikakva posebna naknada. U međuvremenu se u intervjuu za Siol.net oglasila i sama skijašica koja tvrdi da je uvrijeđena zbog neistina koje joj 'pakiraju' ljudi iz saveza s kojima je i ranije imala nesuglasica. Natuknula je i da razmišlja o odustajanju od nastupa na Pohorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, HANS KLAUS TECHT
Image
Foto: AFP, HANS KLAUS TECHT

Tina Maze

"Netko mi je pokvario sretan završetak priče. Priznajem da, kad razmišljam o Mariboru, imam neke upitnike. Nakon što me je savez ocrnio teško se mogu smijatii mahati navijačima. No, konačnu odluku ne želim donositi vruće glave", rekla je nekadašnja osvajačica Velikog globusa.

'Ne, to nisam ja'

Za priopćenje saveza tvrdi da je bilo nepošteno i podmuklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno su u pitanju neke skrivene namjere. Ništa u tom priopćenju nije istinito, a najviše me boli što su me predstavili kao bezdušnu skijašicu pohlepnu za novcem. Ne, to nisam ja! Novac je zadnja stvar koja me zanima u sportu", jasno je poručila 33-godišnjakinja.

Priznaje, ipak, da je šef njezina stožera Andrea Massi predložio naknadu za nastup u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dobrotvorna ustanova unutar Slovenskog skijaškog saveza. Zašto bih na opremi imala sponzore ako od toga nemam ništa? Upravo zbog toga je Andrea dao prijedlog, a u savezu su sve to okrenuli i javnosti predstavili kao naš zahtjev i još su ga napuhali do 90.000 eura", zaključila je Maze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo