ŠOKANTNA OZLJEDA NAJBOLJE SKIJAŠICE SVIJETA: / Zbog povrede na treningu propušta ostatak sezone

Image
Foto: Screenshot
10.2.2017.
17:21
Screenshot
VOYO logo

Gut je nakon spusta zauzimala treće mjesto i bila u odličnoj poziciji za osvajanje još jedne medalje na domaćem SP, nakon bronce u superveleslalomu u utorak. No, nije uspjela niti stići na start slaloma zbog pada na pregledu staze.

Po osvajanju velikog Kristalnog globusa prošle sezone Gut je u Švicarskoj postala sportska superzvijezda u rangu tenisača Rogera Federera, a na domaćem SP je za cilj postavila osvajanje četiri medalje, među kojima je bila i ona iz nedjeljnog spusta kojega će sada morati propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška ozljeda Gut u drugi plan je gurnula i veliki uspjeh njezinih reprezentativnih kolegica Wendy Holdener i Michelle Gisin koje su osvojile zlato i srebro u kombinaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno je Gut drugoplasirana u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa sa 1023 boda, 180 manje od vodeće Amerikanke Mikaele Shiffrin. U redoslijedu superveleslaloma Gut je vodeća sa 300 bodova, 44 više od druge Lihtenštajnke Tine Weirather, dok je u redoslijedu spustašica druga sa 77 bodova iza Slovenke Ilke Štuhec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo