SKIJAŠKO LUDILO USRED GRADA: / Nijemac priredio apsolutnu senzaciju, Shiffrin nastavila dominaciju

Image

Nijemac Linus Strasser i Amerikanka Mikaela Shiffrin pobjednici su paralelnog slaloma u Stockholmu na kojem je nastupilo po 16 najboljih slalomaša svijeta.

31.1.2017.
20:37
VOYO logo

Strasser je na putu do prvog mjesta porazio Norvežanina Henrika Kristoffersena, Talijana Stefana Grossa, Šveđanina Mattiasa Hargina, te u finalu Francuza Alexisa Pinturaulta.

Image
TALENTIRANA HRVATICA JURI PREMA VRHU: /

Još jedna pobjeda velike nade svjetskog skijanja

Image
TALENTIRANA HRVATICA JURI PREMA VRHU: /

Još jedna pobjeda velike nade svjetskog skijanja

Hirscheru uvjerljivo vodstvo

U zanimljivoj završnici 24-godišnji Nijemac je pobijedio sa svega četiri stotinke sekunde prednosti, izborivši prvu pobjedu i prvo postolje u karijeri. U dvoboju za treće mjesto Hargin je bio bolji od Britanca Davea Rydinga s osam stotinki sekunde prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Hircher s 1275 bodova, dok drugo mjesto dijele Kristoffersen i Pinturault s 843 boda. U poretku slalomaša vodi Hircher (635) ispred Kristoffersena (575) i Talijana Manfreda Mölgga (395).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod djevojaka nije bilo toliko neizvjesnosti. Amerikanka Mikaela Shiffrin uvjerljivo je stigla do pobjede. Na putu do prvog mjesta porazila je Francuskinju Adeline Baud Mugnier, Kanađanku Marie-Michele Gagnon, Šveđanku Fridu Hansdotter, te u finalu Slovakinju Veroniku Velez-Zuzulovu.

Slijedi Svjetsko prvenstvo

Shiffrin vodi u ukupnom poretku Svjetskog kupa s 1203 boda, druga je Švicarka Lara Gut s 1023 boda, dok je treća talijanska skijašica Sofia Goggia sa 789 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slalomu vodi Shiffrin sa 660 bodova, Velez-Zuzulova je druga s 515 bodova, dok trećeplasirana Švicarka Wendy Holdener ima 415 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Svjetskom kupu sada slijedi pauza jer će se od 6. do 19. veljače u St. Moritzu održati Svjetsko prvenstvo.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo