Lijepa Slovenka i dalje drži svjetski tron

Njemica Maria Hölf-Riesch pobjednica je druge utrke Svjetskog kupa za skijašice, slaloma, koja se vozila u finskom gradu Leviju.

10.11.2012.
14:28
VOYO logo

Njemica je sjajnom drugom vožnjom, pogotovo posljednjim dijelom staze, ostvarila vrijeme 55.04, odnosno čak 85 stotinki brže vrijeme od vodeće nakon prvog laufaTanje Poutiainen. Iako je u posljednji dio staze ušla s velikom prednošću, Finkinja je slabo finiširala, te se morala zadovoljiti s drugim mjestom u 'svom' Leviju.

Treće mjesto pripalo je sjajnoj Amerikanki Mikaeli Shiffrin, koja je za pobjednicom zaostala 74 stotinke. Četvrta je bila slovenska skijašica Tina Maze, pobjednica prve utrke sezone (veleslalom), koja je s novih 50 bodova sačuvala prednost u ukupnom poretku ispred današnje pobjednice Hölf-Riesch. Maze nakon dvije utrke ima 150, a Njemica 124 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je hrvatsko skijanje u utrci slalomašica predstavljala Sofija Novoselić koja je prvu vožnju završila na pretposljednjem 60. mjestu. Zaostatak joj je za najbržom Poutiainen bio veći od sedam sekundi.

U nedjelju je Levi domaćin slalomu skijaša, s vjerojatno Ivicom Kostelićem u jednoj od glavnih uloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo