Nika traži milijun kuna da se vrati u priču!

U proljeće 2010. objavila je da se prestaje baviti skijanjem, no sada, u 27. godini, Nika Fleiss razmišlja o povratku.

3.1.2012.
11:57
VOYO logo

"Nikad toliko nisam razmišljala o pokušaju povratka. Nedostaju mi natjecanja i taj adrenalin, a imam i osjećaj da mi se znanje složilo. Dakako, moram vidjeti mogu li naći sponzore koji bi pokrili trošak od 120.000 eura", ispričala je mlada Samoborka.

Nika se preko ljeta se bavi ski-liftom u porečkoj Zelenoj laguni, a zimi vodi školu skijanja na Krvavcu s poznatim slovenskim skijašem Borisom Strelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme Snježne kraljice članica je Premisina press-tima, pomaže organizatoru u odnosima s medijima, sukomentira prijenose na HTV-u, a i spustit će se s kamerom na kacigi prije utrke skijaša. Izglede skijašica u današnjoj utrci procjenjuje ovako:

"Schild izgleda nepobjedivo. U četiri pobjede ove sezone dvaput je bila najbrža u obje vožnje. Njezin trener postavlja prvu stazu i ako Schild to iskoristi za neku veću prednost, u drugoj se vožnji neće morati bacati na glavu. Tina Maze je skijašica za takvu utrku, spustašica je pa joj neće smetati dužina staze. Finkinja Poutiainen je ovdje dvaput pobijedila i ne smijemo je zanemariti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Mali i veliki heroji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo