Na -20 stupnjeva izvodili vratolomije na Sljemenu

5.2.2012.
17:40
VOYO logo

Naslov najboljeg ridera i novčana nagrada u iznosu od 1.000 eura pripala je Slovencu Žigi Rakovcu, dok su Slovenci Erik Harc i Aljoša Krivec osvojili su nagrade glavnog organizatora Burna i partnera Sljeme SnowImpacta Vipneta.

U BurnRail Sessionu sudjelovalo je ukupno 26 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BIH, koji su pokazali kako u Zagrebu postoji velik interes za ovaj sve popularniji adrenalinski olimpijski sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj nam je bio ne samo prepoznati i nagraditi najbolje i najkreativnije ridere, već im i pokazati kako imaju našu podršku u nastojanju da ostave svoj kreativni otisak na svijetu. Također, željeli smo približiti sve čari snowboardinga široj populaciji i publici koja nas je posjetila u zadovoljavajućem broju usprkos ledenoj zimskoj suboti i prometnom kolapsu koji je blokirao Sljeme na nekoliko sati", izjavila Andrea Krkač, glavna organizatorica Sljeme Snow Impacta i brand menadžerica Burna za Hrvatsku.

Odazivom i vještinama prijavljenih ridera zadovoljan je i glavni sudac te jedan od najboljih europskih snowboardera Nejc Ferjan, kojem su se u suđenju pridružili i Hrvati Matija Dukić i Sandro Mur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo