Kostelić se požalio: 'Rade veliku grešku! To je ludo!'

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić gostovao je na stranicama uglednog francuskog dnevnog lista L'Equipea.

16.1.2014.
18:15
VOYO logo

Govorio je Kostelić o skorašnjim utrkama Svjetskog kupa u Wengenu, od petka do nedjelje, kombinaciji, te vrhuncu sezone, a to su Olimpijske igre u Sočiju.

"Radi se velika greška u skijanju, jer se uništava njegova bit. Po meni je kombinacija osnova skijanja, jer nikada nisam volio, niti želio biti specijaliziran za jednu disciplinu. Ove sezone u Svjetskom kupu imamo samo dvije super-kombinacije (op.a. Wengen i Kitzbühel), a ujedno se ne dodjeljuje niti Globus. Takvo što je ludo", rekao je Kostelić, koji se potom dotaknuo svoje forme i Olimpijskih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam tri srebrna odličja s Olimpijskih igara, ali bilo bi tako lijepo reći ja sam olimpijski prvak. To vrijedi svugdje u svijetu, od toga nema ništa većega i boljega. Trenutačno su mi šanse za takvo što u slalomu male, dosta je boljih ljudi od mene, ali u kombinaciji definitivno imam šansu u Sočiju."

Za kraj je ustvrdio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam, nema ljepšeg nego reći da sam olimpijski prvak, ali i kada sada gledam iza sebe moram priznati da sam napravio mnogo više no što sam sanjao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo