Kostelić opet izabrao skije koje su ga izludile!

Ivičin tim je donio odluku da će najbolji hrvatski skijaš na Ficherovoj opremi skijati do 2014. godine.

28.3.2012.
16:45
VOYO logo

Ivica Kostelić, jedan od najboljih skijaša današnjice, skijat će na Fischer opremi (skije, vezovi i skijaške cipele) i sljedeće dvije sezone, koje uključuju i Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. godine.

Ivica je na Fischer opremi od 2007. godine te je na njoj ostvario 15 pobjeda u Svjetskom kupu, osvojio tri mala Kristalna globusa, svoj životni san veliki Kristalni globus, te jednu svjetsku i dvije olimpijske medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić se za nastavak suradnje s Fischerom odlučio prvenstveno zbog odličnih skija za slalom i veleslalom, a Fischer se dodatno obvezao razvijati i unaprijediti skije za brze discipline kao i staviti mu na raspolaganje dodatnu testnu i servisnu ekipu za razvoj brzih disciplina. "Ivica Kostelić je naš vodeći skijaš i mi iznimno cijenimo našu suradnju i njegove rezultate na Fischerovoj opremi, te ćemo mu dati maksimalnu podršku i u budućnosti i veselimo se novim zajedničkim uspjesima", rekao je Siegfried Voglreiter, Fischerov menadžer.

No, te su skije protekle sezone hrvatskom skijašu pokazale i tamniju stranu, pogotovo u brzim disciplinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te skije su dobre za zaleđene staze, to se čak pokazalo u Kitzbühelu, gdje je na treningu pao, a u tom je trenutku imao 6. prolaz. Staza je bila zaleđena, a kad je napadao snijeg, bio je znatno sporiji. Na gotovo svim utrkama u SAD-u je padao novi snijeg i tu su se Fischerove skije pokazale kao lošije. Od osamdesetak skijaša, samo još jedan skijaš vozi na tim skijama. Međutim, Ivica je superzadovoljan skijama za slalom i veleslalom", objasnio je nedavno glasnogovornik Hrvatske skijaške reprezentacije Nenad Eror.

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo