KAO RATNI FILM: / "Donosili su nas jednog za drugim na nosilima"

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR
25.1.2016.
14:47
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

"Početna točka će biti povratak. Dat ću si vremena koliko god bude trebalo", rekao je još uvijek vodeći skijaš u Svjetskom kupu na konferenciji za medije organiziranoj u ponedjeljak u Innsbrucku.

"S povezom na očima"

Iako su mnogi nakon utrke u Kitzbühelu, na kojoj je za Svindala završena sezona, krivicu za teške padove nekolicine skijaša svalili na organizatore, norveški skijaš nije želio nikoga optužiti za ono što mu se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno, pao sam. Sve se dogodilo vrlo brzo, nisam vidio ništa od podloge. Kao da sam skijao s povezom na očima. Mogao sam proći i puno lošije", zaključio je Svindal koji nije želio komentirati mišljenje mnogih da je utrku trebalo ranije prekinuti, ali je iskazao zadovoljstvo time što će se analizirati uvjeti na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će prvi na operaciju

Unatoč tome što mu je pad u Kitzbühelu odnio mogućnost borbe za Veliki kristalni globus, Svindal je u ponedjeljak smogao snage i za crni humor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok smo čekali, scene u bolnici su bile kao da se snima ratni film. Samo su nas donosili jednog za drugim na nosilima. Streitberger je već bio tamo pa smo morali odlučiti tko će prvi na operaciju", našalio se Svindal koji se prije početka rehabilitacijskog procesa planira dobro odmoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo