Janica Kostelić sa čašom u ruci oduševila sljemensku publiku

Talijanski skijaš Kristian Ghedina pobjednik je humanitarne utrke legendi 'dm Zagreb Ski Legends' kojom je prikupljena pomoć Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

4.1.2015.
19:15
VOYO logo

Utrka na Sljemenu vožena je u nedelju na istoj stazi na kojoj je održana i slalomska utrka Svjetskog kupa za žene.

Ghedina, koji je trener naše reprezentacije u brzim disciplinama, pobijedio je u finalu Norvežanina Atlea Skaardala, dok je u borbi za treće mjesto Austrijanac Thomas Sykora bio bolji od Švicarca Petera Muellera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrci legenda u paralelnom veleslalomu, sudjelovali su skijaši koji su tijekom karijere osvojili ukupno 11 Velikih kristalnih globusa, a utrku su simbolično otvorile Janica Kostelić i Ana Jelušić s čašama u ruci kojima je nazdravljen Janičin 33 rođendan kojeg slavi sutra.

U humanitarnoj utrci sudjelovali su velikani svjetskog skijanja poput Alberta Tombe, Marca Girardellia, Bojana Križaja, Atlea Skaardala, Hansa Enna, Thomasa Sykore, Kristiana Ghedine, Jureta Košira, Urške Hrovat, Michaele Dorfmeister, Jure Franka, Marca Buechela, Paula Accole, Kalle Palandera te naših skijašica Janice Kostelić, Ane Jelušić i Nike Fleiss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U revijalnom dijelu "utrke legendi" jedan od najboljih skijaša svih vremena Marc Girardelli sačekao je ponajbolju hrvatsku novinarku - skijašicu Barbaru Štrbac i na rukama je odnio kroz ciljnu ravninu, dok je Alberto Tomba bio očekivano brži od HTV-ove novinarke Nevene Rendeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo