ODLUCUJUCA POBJEDA / Preskocio Slovenca i stigao na korak do naslova

Nijemac Severin Freund pobijedio je na natjecanju Svjetskog kupa u skijaskim skokovima u norveskom Oslu i jos vise povecao svoju prednost u ukupnom poretku.

14.3.2015.
21:28
VOYO logo

Nakon pobjeda u Kuopiu i Trondheimu, svjetski prvak Freund je i u Oslu, na legendarnom Holmenkollenu, pokazao da je u velikoj formi, iako je za samo tri desetinke boda bio bolji od svog velikog suparnika za ukupni naslov Slovenca Petera Prevca, dok je treci bio Norvezanin Rune Velta.

Freund vodi s 54 boda prednosti ispred Prevc, no olduka o pobjedniku Svjetskog kupa past ce sljedeceg tjedna na Planici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac Severin Freund nastavio je s nizom pobjeda koji ga vode ka osvajanju naslova pobjednika Svjetskog kupa u skijaskim skokovima.

Freund je i u nedjelju slavio u Oslu, te s jucerasnjom pobjedom na legendarnoj skakaonici Holmenkollen, ima prednost od 94 boda ispred Slovenca Petera Prevca, koji je u nedjelju bio treci. Drugo mjesto u Oslu pripalo je japanskom "djedici" Noriakiju Kasaiju. Freund je u nevjerojatnoj seriji, osvojio je naslov svjetskog prvaka u Falunu, a potom slavbio na cetiri natjecanja zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski kup zavrsava sljedeci vikend na Planici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo