Brazilac i Malezijac se oduševili kad su je vidjeli

Turisti, obitelji, umirovljenici i svi ostali obožavatelji skijanja i Snježne kraljice počeli su se okupljati već oko 14 sati na Krumpirištu, tradicionalnom mjestu navijača.

3.1.2012.
19:18
VOYO logo

Pale su i prve fotografije za uspomenu. Na Sljemenu su se zatekli i Dinicus Neves i Jeremy San, studenti iz Brazila i Malezije.

"U studentskom smo posjetu kod prijatelja, bili smo u pubu i netko nam je dao letak Snježne kraljice. Čuli smo o tome sve najbolje, a sad smo se u to i uvjerili, ovdje je vrlo živo i u zraku je mnogo pozitivnih emocija", rekli su studenti oduševljeni snježnim pokrivačem na Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepune emocija bile su i Milka Čađo i Iva Nuić, umirovljenice koje su, kažu, i inače često na Sljemenu.

"Ovo nam je postala tradicija, bila sam sve godine do sada, jer jako volim Snježnu kraljicu i svu tu atmosferu oko nje. Taj doživljaj ostaje u srcu i živim od njega sve do sljedeće godine", rekla je Milka Čađo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Krumpirištu se prije samog spusta okupilo oko 200 ljudi, a krijepili su se besplatnim sarmama i čajem. Za mališane su organizirani i popratni sadržaji, poput igre s umjetnim snjegovićima kojeg su djeca mogla grudati ili malih sanjkališta za one najmlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo