'UZELA SAM OVAJ NASLOV I ZA JANICU': / Nova Snježna kraljica se rasplakala i progovorila hrvatski

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Puna emocija bila je slovačka skijašica Veronika Velez Zuzulova nakon što je slavila na 11. izdanju Snježnje kraljice, utrke Svjetskog kupa koja se održava na Sljemenu.

3.1.2017.
18:25
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zuzulova (32) je prvi put slavila u Zagrebu, a ovo joj je ukupno peta pobjeda u Svjetskom kupu. Slovakinja je bila vodeća i nakon prve vožnje u kojoj je otpala njezina najveća suparnica i vodeća slalomašica svijeta Mikaela Shiffrin.

Image

ČEŠKO-SLOVAČKA ZABAVA U ZAGREBU! Briljantna Slovakinja Veronika Velez Zuzulova osvojila Sljeme

Image

ČEŠKO-SLOVAČKA ZABAVA U ZAGREBU! Briljantna Slovakinja Veronika Velez Zuzulova osvojila Sljeme

'Sada sam kraljica'

"Baš sam zadovoljna, bio mi je san pobijediti ovdje", rekla je na dobrom hrvatskom jeziku Zuzulova u prvoj izjavi za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Zuzulova je ranije često trenirala s Kostelićima, pa dobro govori i hrvatski, ali u nastavku izjave se radije prebacila na engleski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S prvom vožnjom nisam bila toliko zadovoljna, ali bila je u redu, međutim u drugoj sam vožnji napala i sretna sam što sam pobijedila. Sada sam kraljica, ostvarila sam svoj san", dodala je Zuzulova koja je pustila i suzu kad joj je Janica Kostelić na glavu stavila pobjedničku krunu.

"Vjerojatno ne postoji mjesto u Hrvatskoj u kojem nisam bila, naučila sam hrvatski jako rano, a nikad neću zaboraviti Janicu i ostale iz hrvatske reprezentacije s kojima sam trenirala i koji su mi posuđivali opremu. Jako sam sretna što mi je krunu predala upravo Janica, sjetila sam se koliko je mnoštvo ljudi pratilo utrku na Sljemenu kada je ona skijala, a ja sam sada uzela naslov Snježne kraljice i za nju. Ovo smatram kao domaću pobjedu. Zaista posebna utrka, pamtit ću je cijeli život i šteta što je zbog bolesti neću moći dostojno proslaviti", istaknula je Slovakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrila je i da je uoči utrke imala dosta problema.

"Sinoć sam dobila temperaturu, tako da stvarno nisam ništa očekivala jer nikako ne mogu reći da sam bila stopostotno spremna. Spletom okolnosti i takva sam pobijedila, Shiffrin je izletjela u prvom 'laufu', a ostale me nisu uspjele dostići", zaključila je Zuzulova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo