ŠKARICE NISU SLUČAJNE: / Hodžić s dva gola potopio Zagreb, domaćin žali zbog zaleđa

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Armin Hodžić nastavlja s dobrim igrama u Dinamovom dresu, nakon senzacionalnih škarica u prošlom kolu protiv Intera, bio je dvostruki strijelac za 2:0 u Kranjčevićevoj protiv Zagreba, u 4.

31.7.2015.
23:23
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Dinamo je tako, barem nakratko zasjeo na prvo mjesto na ljestvici, a napunio se i samopouzdanjem uoči uzvrata u Moldeu (1:1) u 3. prekotlu Lige prvaka. Trener maksimirske momčadi Zoran Mamić odmarao je Soudanija, Taravela, Sigalija i Pivarića, a niti toliko spominjani Machado nije se našao u sastavu. U prvih 11 vratio se Ante Ćorić, nakon što je propustio europske izazove.

Image
PONIZIO JE KLUB, ALI MAMIĆ ĆE MU OPROSTITI: /

'Machado možda opet zaigra za Dinamo (?!)'

Image
PONIZIO JE KLUB, ALI MAMIĆ ĆE MU OPROSTITI: /

'Machado možda opet zaigra za Dinamo (?!)'

Hodžić ispred Henriqueza

Hodžić je dobio priliku ispred Henriqueza, a prvi gol zabio je u 13. minuti. Rog je sa sredine proigrao Ćorića na lijevoj strani. Branič Pjesnika Ćubel je praktički gurnuo loptu za Hodžića kojemu nije bilo teško poentirati iz blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je i Zagreb svoje šanse, no preko gola šutirali su Ćubel i Krovinović. Rog je kod Dinama bio u glavnoj ulozi, ali je u 43. minuti promašio "nemoguće", lijepo mu je Pinto ubacio s desne strane, da bi na Rog na drugoj vratnici pogriješio.

Pomoćni sudac oštetio domaćina

Domaćini su izjednačili, ali je njihovo slavlje u 46. minuti prekinuo pomoćni sudac Krmar koji je označio zaleđe Konopeka. TV snimka demantira suca, bit će posla za Oko sokolovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica u Kranjčevićevoj je bila prekinuta nakon sat vremena igre, jer je s tribine gdje su bili Dinamovi navijači, ubačene baklje. No, to nije smetalo Hodžića koji je na 2:0 povisio u 72. minuti. Asistenciju piše Pinto, a Hodžić je zaobišao vratara Zagreba Livakovića i pogodio mrežu.

Zagreb: Livaković; Matić (od 46. Konopek), Musa, Kolinger, Ćubel; Kovačić, Stepčić, Šulc (od 46. Muradžija); G. Boban, Krovinović; Medić (od 77. Jurilj)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo: Eduardo; Pinto, Goncalo, Šimunović, Musa (od 6. Matel); Ademi, Pamić; Fernandes, Ćorić (od 65. Antolić), Rog (od 65. Pjaca); Hodžić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo