SJEĆATE LI SE ROBINHA? / Posrnula brazilska zvijezda dobila poziv koji niti sama nije očekivala

Image
Foto: Screenshot

Kao mladić nosio je nadimak novi Pele.

19.1.2017.
20:04
Screenshot
VOYO logo

Briljirao je u dresu Santosa, kluba u kojem je najveći brazilski nogometaš u povijesti proveo gotovo cijelu karijeru. Tri seniorske sezone u dresu kluba gdje je došao s 12 godina bilo je dovoljno da uvjeri čelnike Real Madrida 2005. godine da dovedu u to vrijeme nadolazeću zvijezdu svjetskog nogometa - Robinha.

Veliki teret imao je na leđima tada 21-godišnjak s obzirom da su u momčadi još uvijek bili Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham, Casillas....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim u tri godine na Santiago Bernabeuu nije ispunio očekivanja i slijedio je prelazak u Manchester City da bi nakon četiri sezone u Milanu uslijedio povratak u Santos. Proveo je jendu sezonu u bivšem klubu da bi potom uslijedila kratka kineska avantura. No od 2016. igra za brazilski Atletico Mineiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada, s 32-godine na leđima, napokon je opet motiviran o čemu svjedoči 12 pogodaka u 30 utakmica u ovom klubu.

Zbog toga je Robinho, dosta iznenađujuće, zaradio poziv u reprezentaciju. Odigrao je do sada 99 utakmica za nacionalnu vrstu. Posljednji put bilo je to prije dvije godine. Ali dobrim igrama natjerao je izbornika Titea da ga pozove. Tako je Robinho dobio priliku u prijateljskoj utakmici s Kolumbijom sljdećeg mjeseca ubilježiti 100. nastup za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo