ŠIBENIK PODRŽAO ŠUKERA ZA 100 TISUĆA EURA: / Kandidati predstavili programe, Šimić dobio prvu odbijenicu

Image
Foto: PIXSELL

Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije jednoglasno prihvatio kandidaturu Davora Šukera za predsjednika HNS-a, javlja HRT.

26.11.2017.
15:06
PIXSELL
VOYO logo

Prije glasanja Šibenik je posjetio Dario Šimić i sa svojim timom predstavio svoj plan za budućnost hrvatskog nogometa.

"Krenulo je. Šibenik je prva stanica, a vidjet ćemo kako će to ići jer su nam stvarno skratili vrijeme što nije korektno, ali to je način na koji radi naš Savez. Mislim da bi stvarno trebalo dati više vremena da bi osim nas mogao još netko predstaviti svoj program i način na koji bi vodio hrvatski nogomet sljedeće četiri godine, ali ne samo za sljedeće četiri godine nego za možda i 20 godina. Nogomet nam je na jednoj prekretnici", rekao je Dario Šimić za HRT pa se obrušio na aktualnu garnituru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni misle da su plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Rusiji riješili sve svoje probleme. Mi smo jasno i glasno rekli da to previše ne utječe na naš nogomet. Reprezentacija je stvar za sebe, a nogomet ima druge probleme loša atmosfera, ljudi se udaljuju od nogometa, uz nogomet se vežu optužnice i sve ono loše što sport ne bi trebao biti", zaključio je Šimić.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šimić s najbližim suradnicima

Nakon Šimića u ime Davora Šukera program je iznio potpredsjednik HNS-a Ante Kulušić, da bi potom predsjednik županijskog saveza Željko Dulibić je rekao kako će potporu dati Šukeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog taklvoj odluci je navodno obećanje od 100 tisuća eura, javlja HRT.

"Izvršni odbor je donio jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov. To se prije svega odnosi na obećanje da će Šibensko- kninska županija od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu, rekao je Dulibić za ŠibenikIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo