VRSALJKO ASISTIRAO TORRESU: / Atletico uništio Bayer i napravio veliki korak prema četvrtfinalu

Image

Ludi utorak u Ligi prvaka, u dvije utakmice postignuto je čak 14 golova.

21.2.2017.
22:39
VOYO logo

Golove za Simeoneovu momčadi postigli su SaulNiguez (17.), Antoine Griezmann (26.) i Kevin Gameiro (59. - 11m) i Fernando Torres (87.), dok je za domaćine zabio Karim Bellarabi (38.) i Stefan Savić (67. - autogol). Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za Atletico i bio asistent kod četvrtog gola gostiju, dok Tin Jedvaj nije ulazio u igru za njemačku momčad.

Golčina Nigueza

Gosti su krenuli napadački, prvu priliku imali u 13. minuti kad je šutirao Grizemann, Leno obranio njegov udarac, a Wendell umalo zabio autogol, spasila ga je greda. Četiri minute kasnije Atletico je poveo, Niguez je postigao sjajan pogodak. Iskosa s desne strane pogodio je suprotne rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 26. minuti Atletico je poveo 2:0. Nakon Dragovićeve pogreške, Gameiro je povukao kontru, navukao na sebe dvojicu igrača, vratio u sredinu za slobodnog Griezmanna koji je silovito s 12 metara pogodio za povećanje vodstva. Francuski napadač mogao je zabiti i u 33. minuti, ali mu je Bayerov vratar Leno obranio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su se vratili u 38. minuti, Karim Bellarabi iskoristio je ubačaj Benjamina Henrichsa i pogodio u donji lijevi kut za 1:2. No, to je bila tek polovica golova večeras u BayAreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je povisio na 3:1 s bijele točke, precizan je bio Gameiro nakon što je Aleksandar Dragović srušio suparničkog igrača u 16-ercu. Sudac William Collum nije imao nikakvih dvojbi i pokazao je na bijelu točku.

Torres ušao i zabio na Vrsaljkov ubačaj

Njemačka momčad primaknula se na 2:3, nakon Savićevog autogola. Ubačaj Brandta sa strane vratar Atletica Moya je odbio u noge svog braniča Savića i lopta je odsjela u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Madriđani su još jednom povećali vodstvo, u 86. minuti zabio je Fernando Torres. U igru je ušao u 78. minuti zamijenivši Carrasca i potom zatresao mrežu na asistenciju Šime Vrsaljka. Sjajno je hrvatski reprezentativac s desne strane ubacio u sredinu, pogodio iskusnog napadača koji je iz blizine svladao vratara Lena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYER - ATLETICO 2-4

Pred 30.000 gledatelja na BayAreni sudio je Jonathan Collum iz Škotske.

Strijelci: 0-1 Saul Niguez (17), 0-2 Griezmann (26), 1-2 Bellarabi (48), 1-3 Gameiro (59pen), 2-3 Savić (68-ag), 2-4 Torres (87)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYER : Teno; Wendell, Toprak, Dragović, Henrichs; Brandt (Bailey, 87), Kampl, Aranguiz, Bellarabi (Pohjapalo, 62); Haevertz (Voland, 56), Hernandez Chicharito.

ATLETICO: Moya; Vrsaljko, Savić, Gimenez, Filipe Luiz; Koke, Gabi, Saul Niguez, Carrasco (Torres, 78); Griezmann (Correa, 78), Gameiro (Thomas, 71)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo