KAO GROM IZ VEDRA NEBA: / Dinamo krade Rijeci najboljeg napadača?!

Image

Senzacija na pomolu! Dinamo uzima Rijeci prvog napadača, Mario Gavranović trebao bi preseliti s Rujevice na Maksimir, piše Novi list!

31.8.2017.
14:32
VOYO logo

Bivšem švicarskom reprezentativcu preostaje odraditi još godinu dana ugovora s Rijekom, ali moguće je da se to neće dogoditi. Dinamo bi napravio dvostruki potez, ojačao bi napad u kojemu ne briljiraju Armin Hodžić i Angelo Henriquez, a izravnog suparnika u borbi za naslov hrvatskog prvaka, izravno bi oslabio.

Novac Dinamu nije problem, pogotovo za ovakvog napadača. U ovoj vijesti još je nejasno hoće li Dinamo u suprotnom smjeru poslati nekog igrača na Rujevicu ili će se između prvaka i doprvaka napraviti isključivo novčana transakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu, Gavranovićeva cijena je dva milijuna eura. Protiv Dinama je ovaj Rijekin napadač odigrao pet utakmica i zabio tri gola, uz jednu asistenciju.

Zabio 30 golova u 62 utakmice za Rijeku

Gavranović je stigao iz Züricha prije godinu i pol u Rijeku. U 62 nastupa zabio je 30 golova i imao deset asistencija. U Rijekinoj šampionskoj sezoni imao je učinak od 11 golova i pet asistencija. Ove sezone zabio je već pet golova, tri u kvalifikacijama za Ligu prvaka, dva u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo