SAMOUVJERENI RAKITIĆ POSLAO PORUKU RONALDU: / 'Ne trebamo mi razmišljati o njemu, neka on razmišlja o nama'

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR

Portugal nije samo Ronaldo, poručio je Rakitić prije utakmice.

24.6.2016.
15:53
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić uoči susreta osmine finala Europskog prvenstva s Portugalom osvrnuo se još jednom na dvoboj i veliku pobjedu Hrvatske nad Španjolskom te je najavio utakmicu s Portugalcima.

"Zaslužili smo biti tu gdje jesmo, posebice zbog načina na koji smo odigrali prethodne tri utakmice. Možemo biti jako zadovoljni i sretni, ipak dobiti europske prvake nije nešto što se može ostvariti svaki dan. No, još ništa nismo napravili. ne pobjeđuju s eeuropski prvaci svaki dan. Sigurno smo ponosni, a želja nam je dogurati još i dalje i dokazati da smo pravi", kazao je Rakitić u razgovoru za HNTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji suigrači iz Španjolske bili su malo iznenađeni našom igrom. Onis su nastupili u najjačem sasatvu. Nisu mijenjali ništa jer su htjeli biti prvi. Na kraju su malo pali fizički. Nije lako igrati tri utakmice u deset dana. Sada imaju teži put do finala, ali ako netko može tim putem postati prvak to su oni", smatra veznjak. Potom se osvruno na ono što dolazi, utakmicu s Portugalom.

Sve je moguće

"U osmini finala igra se jedna utakmica i sve je moguće, svi možemo pobijediti, ali i svi možemo izgubiti. Borit ćemo se za sebe da budemo pravi. Bit će nam jako teško, Portugal nije samo Ronaldo, radi se o kvalitetnoj reprezentaciji s igračima koji igraju u najboljim klubovima. Ne treba samo razmišljati o Ronaldu, neka i on malo razmišlja o nama", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako protiv Ronalda? Svi znamo kakav je igrač. Ne smijemo mu dati prostora", kazao je Rakitić te se za kraj zahvalio navijačima na podršci.

"Hvala im svima. Prekrasno je vidjeti stadion pun kocikica i osjetiti toliku podršku. Zahvaljujem se. Nadam s da vide da se bacamo na glavu i da želimo što bolje braniti kockasti dres".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo