SADA GA IDE: / Alilović fenomenalan u pobjedi svog kluba

Image
Foto: AFP, LISELOTTE SABROE

Rukometaši skopskog Vardara svladali Nexe su s uvjerljivih 36-29 (14-17) u utakmici 16.

6.2.2016.
22:02
AFP, LISELOTTE SABROE
VOYO logo

Lijevi vanjski Vardara i hrvatske reprezentacije imao je samo jedan promašaj na utakmici u kojoj su Našićani već nakon sedam minuta gubili 0-6, ali su do poluvremena smanjili zaostatak na tri gola.

Cindrić najbolji

Rezultatsku neizvjesnost Nexe je držao i u prvih desetak minuta drugog poluvremena, ali su gosti u 51. minuti došli do sedam pogodaka prednosti i održali je do kraja dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Cindrića, osam pogodaka postigao je Dibirov, a po pet Dujšebajev i Toskić. Strijelce Nexea je sa šest golova predvodio Ivan Sršen, Saša Barišić - Jaman je postigao četiri, a po tri Albin Eter i Mirko Herceg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ga ide

U drugoj subotnjoj utakmici mađarski Veszprem je s rekordnih 50-16 svladao MaksStrumicu, a na vratima mađarske momčadi briljirao je MirkoAlilović. Hrvatski reprezentativni čuvar mreže uvjerljivoj je pobjedi svoje momčadi doprinio s čak 22 obrane, dok je IvanSlišković postigao četiri pogotka.

Vardar je na vrhu ljestvice SEHA lige s 40 bodova iz 16 utakmica, dok je drugoplasirani Veszprem osvojio 37 bodova iz 13 nastupa. PPD Zagreb je na trećem mjestu s 30 bodova prikupljenih u 13 utakmica, a Nexe se nakon 15 dvoboja s osvojenim 21 bodom nalazi na 6. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo