Sa drugim timom na Hrvate

Loše vesti pred sudbonosni meč na Maksimiru

27.2.2013.
11:43
VOYO logo

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u znatno oslabljenom sastavu 22. marta protiv Hrvatske. Nešto manje od mesec dana pre velikog derbija kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, domaćina sigurno raduje činjenica da "orlovi" dolaze desetkovani, piše Kurir.

Brojne povrede, loša forma, sujeta pojedinih igrača, insistiranje selektora na pevanju himne i odbojnost prema tom zahtevu, su samo neki od problema naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, druga bi se pesma pevala da Siniša Mihajlović raspolaže najboljim srpskim fudbalerima. Tada bi za golmansku poziciju ravnopravno konkurisali Željko Brkić i Vladimir Stojković, umesto što se u stvarnosti golman Udinezea bori sa terapijama posle operacije prsta i njegov nastup na Maksimiru pod znakom je pitanja.

Stub idealnog tima bio bi Nemanja Vidić, uloga zadnjeg veznog bila bi poverena Dejanu Stankoviću, dok bi pored njega igrao Nemanja Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored Adema Ljajića u konkurenciji za krilo, drim-tim bi se pojačao Lazarom Markovićem, koji će u vreme odigravanja utakmice završavati oporavak od povrede mišića trbušnog zida.

Kada se prebroje odsutni, jasno je da pravom nacionalnom timu Srbije nedostaje polovina igrača. Da nevolja bude veća, trenutno loša situacija sa igračima mogla bi još da se pogorša, jer nikad se ne zna kada će neko uvređen odustati od reprezentacije ili se, ne daj bože, povrediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo