RUKOMETAŠI ODMAH PRIZNALI: / Sigurno možemo bolje! Želimo pokazati da smo pravi!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon pobjede nad Bjelorusijom (27-21), izbornik Željko Babić je bio realan i kritičan oko igre na startu rukometnog Europskog prvenstva.

15.1.2016.
17:57
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Sigurno da možemo igrati bolje, pokazali smo u prvom poluvremenu da smo mekani u igri. Bila je teška prva utakmica, pobjeđena je neugodna Bjelorusija i slijede pripreme za Norvešku. Moramo biti opušteniji, bili smo u grču iz kojeg su slijedili promašaji zicera. Trebamo bolje trčati, ali uvjeren sam da ćemo iz dana u dan se dizati, biti precizniji i bolji. Ovo danas je bilo jako dobro u drugom poluvremenu. Dolaze jači protivnici, više stresa i bit će puno zanimljivije nego danas", kazao je izbornik Babić, a slično je pričao i njegov adut Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da možemo bolje. U prvom poluvremenu bilo je dosta grča, promašenih zicera i zato bio neodlučen rezultat na odmoru. U nastavku smo ušli u 'meso' i odigrali puno bolje. Posebna pohvala Ivanu Stefanoviću na golu. Odigrao sam utakmcu bez bolova, a vjerujem da ću već protiv Norveške i biti bolji na terenu. Bjelorusi su ozbiljna reprezentacije, ali Norvežani su opasniji. Moramo ostati momčad - snage imamo. Želimo pokazati da smo prava reprezentacije, premda smo pomlađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo