RUKOMETAŠI ODBROJAVAJU DANE DO POČETKA SPEKTAKLA: / Pogledajte kako se Kauboji pripremaju za Srbiju

Image
Foto: Screenshot

Kauboji se pripremaju za otvaranje Europskog rukometnog prvenstva.

9.1.2018.
9:10
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavila je s pripremama za Europsko prvenstvo. Još je tri dana ostalo do otvaranja protiv Srbije u splitskoj Spaladium Areni, a da izbornik Lino Červar i njegov stručni stožer ništa ne prepuštaju slučaju može se vidjeti i po posljednjem videu s treninga.

Ispravaljenje nedostataka

Rukometašu su, inače, prije nekoliko dana u generalnoj probi slavili protiv Crne Gore 25:22, nakon čega je Červar najavio da moraju ispraviti nedostatke koje je primijetio.. Na to se sada radi puno parom pa se hrvatski navijači nadaju da će sve biti spremno za spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno treniramo i možda su nam noge malo teške. Nismo se previše niti pripremali za ovu utakmicu protiv Crne Gore. Probali smo neke taktičke zamisli tako da još sigurno moramo puno raditi. Nadam se da ćemo uspjeti u ovih sedam dana koliko imamo do početka uspjeti ispraviti greške. Stvarno mislim da imamo kvalitetu i vrhunske igrače i da rezultat ne bi trebao izostati. Jako je lijepo bilo igrati u ovakvoj atmosferi. Na jednoj prijateljskoj utakmici puna dvorana i mislim da to sve govori o splitskoj i hrvatskoj publici. Stvarno je bilo jako lijepo i nadam se da će doći u još većem broju kad krene prvenstvo”, izjavio je nakon utakmice Luka Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo